donderdag 21 april 2022

π•΅π–Šπ–“π–Žπ–“π–Š’π–˜ π•Έπ–Žπ–“π–‰π–‹π–šπ–‘ 𝕬𝖗𝖙 - Verjaardagslabel Jenine

Je kunt de nieuwe JMA collectie ‘ Write Your Story’ natuurlijk ook heel leuk combineren met een vorige lijn, zoals ik hier heb gedaan met de ‘roze’ lijn.

En zien jullie die leuke randmal? Dat is er een uit de nieuwe Slimline Border Dies - JMA-WYS-CD202.


En dat leuke nieuwe notitieblaadje? Dat is een stans waar ook een bijpassende stempel (Inky Notes JMA-WYS-STAMP210) ) van in de collectie zit!



Ook de gave ‘stiksel’ stempel is nieuw: ‘Script & Stitches - JMA-WYS-STAMP211’. Hier heb ik met echt garen nog een knoopje in gemaakt en wat losse draadjes laten hangen.


Hoe ik het notitieblaadje gemaakt heb? Ik heb hiervoor eerst tekst gemaakt op de computer met een Typewriter lettertype, uitgeprint en toen de notitielijntjes er op gestempeld.

Leg je tekst dan vast in je stempelhulp.

Als je dan eerst het voorbeeldfolie van de stempel even op je tekst legt, kun je precies zien waar je moet stempelen.

Leg dan je stempel op het folie en sluit de deksel van je stempelhulp. Dan ‘plakt’ de stempel precies op de goede plaats aan je deksel en kun je het folie weghalen.

Nadat je gestempeld hebt teken je even hulplijntjes met een potlood boven- en onderaan naast een gestempeld lijntje. Leg dan je stansje erop en zorg dat de lijntje overeenkomen. Plak dit even vast met verwijderbaar tape en stansen maar!

Bedankt dat jullie weer een kijkje kwamen nemen!

 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten