zaterdag 5 maart 2022

π•΅π–Šπ–“π–Žπ–“π–Š’π–˜ π•Έπ–Žπ–“π–‰π–‹π–šπ–‘ 𝕬𝖗𝖙 - Ronde Cadeaudoos met Circle Frame schudvenster

 Met het mooie papier uit de JMA New Awakening Collectie, (Scrapvel ‘Roses & vintage pattern – JMA-NA-SCRAP36JMA’ en ‘PaperPad Vintage backgrounds – JMA-NA-PP02’) heb ik deze ronde cadeaudoos gemaakt.  


Op de deksel heb ik de stansmallen ‘Ornament Circle Frames – JMA-ES-CD140’ verwerkt met een schudvenster erin.


 Het papier boven op de deksel heb ik nog een eigen touch gegeven door erop te stempelen met de ‘Background Script stempel – ES-STAMP140’ met Distress Oxide – Evergreen Bough.


Daarna verder versierd met een bloementoef van de nieuwe ‘Paper Flowers – Blues & Greens – JMA-ES-FLOW02’, wat uitgestanste blaadjes en een beetje sisal eronder.

Op het Circle Frame nog een paar van de nieuwe ‘Self-adhesive Pearls Blues & Greens – JMA-ES-PEARL02’.

In het schudvenster zit o.a. schudmateriaal gemaakt met de stansmalset ‘Shaker Die Cut Stencil - Rectangle SL-ES-CD180’. De bloemetjes in deze set (in drie verschillende maten) kun je uit elk gewenst papier stansen zodat het mooi bij je creatie past.


Op de doos zelf heb ik rondom een paar keer een label uit de stansmalset Cutting Stencil Lantern & Label – JMA-WAC-CD92 terug laten komen. 

De binnenkant van de cadeaudoos ook netjes afgewerkt en de Circle Frames mal nog een keer op de bodem terug laten komen. 


Bedankt voor het kijken!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten